17
Mayıs
2024
Cuma
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

Bitlis:Tatvan, kömür dağıtımı için açılan ihalede bayilik adayı...

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü, satışına başlayacağını açıkladığı kömürün dağıtımı için bayilik vermek üzere ihale açtı. TKİ’nin satışına başladığı kömürün dağıtımında bayilik yapmak isteyen istekliler teknik şartnameyi TKİ Genel Müdürlüğü’nden bedeli karşılığında temin edebilecekler. Teknik şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları 2 Ağustos 2004 tarihinde saat 14.00’e kadar TKİ Genel Müdürlüğü Genel Evrak Servisi’ne verilecek.

Teklifler aynı gün saat 14.30’da 2. katta bulunan toplantı salonunda açılacak. TKİ tarafından üretilen, trampa yolu ile alınan, ithal edilen veya satın alınan kömürler, ısınma amaçlı olarak ilk etapta TCDD hattı ve hatta yakın olan illerde bayilik sistemi ile satılacak. Buna göre kömürlerin teslim yerleri ve TCDD istasyonları şunlar:
"Sakarya-Arifiye, Düzce-Arifiye, Bolu- Arifiye, Ankara Merkez, Çankırı, Kastamonu-Çankırı, Kırıkkale, Yozgat-Yerköy, Kayseri Merkez, Niğde Merkez, Sivas Merkez, Amasya Merkez, Çorum-Amasya, Tokat-Amasya, Samsun Merkez, Sinop-Samsun, Ordu-Samsun, Giresun-Samsun, Erzincan, Erzurum Merkez, Bayburt-Erzurum Merkez, Gümüşhane-Erzurum Merkez, Ağrı-Erzurum Merkez, Kars, Ardahan-Kars, Iğdır-Kars, Malatya, Adıyaman-Malatya, Kahramanmaraş Merkez, Elazığ Merkez, Tunceli-Elazığ Merkez, Bingöl-Merkez Genç, Muş Merkez, Bitlis-Tatvan, Diyarbakır Merkez, Batman Merkez, Siirt-Batman Merkez, Gaziantep Merkez, Kilis-Gaziantep Merkez, Denizli Merkez, Afyon Merkez, Konya Merkez, Eskişehir Merkez’’.

bitlis-iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2004 Pazartesi 14:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?