27
Mayıs
2024
Pazertesi
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

İlk bowling salonu açıldı

Bitlis'in Tatvan İlçesinde ilk bowling salonu açıldı. Tatvan Yaşam Alışveriş Merkezi'nde bowling salonunun açılışını için bir tören düzenlendi.
Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, ilçenin her geçen gün yeni müesseselere kavuştuğunu belirtti. Güldibi, iş adamlarının çok güzel işlere imza attığını belirterek, "Bunların en güzeli de belki bölgemizde sadece birkaç ilde olan böyle güzel bir bowling salonunun açılmasıdır. Emeği bulunan eski Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Peker'inde büyük emeklerini unutmamak lazım. Gerçekten Tatvan Türkiye'nin en güzel yerlerinden biri. Bu güzelliklere bir güzellik katmakta hepimizin görevdir. Unutmamak lazım ki bu tür çalışmalar devam ettiği sürece Tatvan çok kısa bir sürede hak ettiği yere gelecektir" dedi.


Bowling salonu sahibi Metin Arvas ise salonun çevre il ve ilçelere de hizmet vereceğini ifade ederek, "Bugün açılışını yapmış olduğumuz bowling, bilardo ve cafe salonu yaklaşık 600 bin TL'ye mal olduğu. İlçemize farklı bir hizmet getirmenin ve insanlarımıza istihdam konusunda yardımcı olmanın mutluğunu yaşıyoruz. Salonumuzda 1 mesul müdür ve 8 personel görev yapmaktadır. Önümüzdeki dönemlerde de çalışma şartlarına göre personel sayımızı artırmayı planlıyoruz" şeklinde konuşu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2009 Salı 12:18:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?