26
Mayıs
2024
Pazar
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

İşte AKP'nin adayları

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bitlis İl Başkanı Fatih Kadirioğlu 29 Mart yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkanı adaylarının belirlendiğini belirterek, "Hedefimiz il, ilçe ve tüm beldeleri almaktır" dedi.

Başkan Kadirioğlu, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın genel merkezde Bitlis merkez ve ilçelerinin belediye başkan adaylarını açıkladığını belirtti. Kadirioğlu, "Buna göre Bitlis merkezde Fehmi Alaydın, Mutki'de Vahdettin Barlak, Tatvan'da M. Emin Peker, Ahlat'ta Kasım Erdal, Adilcevaz'da Adnan Göksoy, Hizan'da Servet Özdemir ve Güroymak'ta ise Hüseyin Mutlu ile seçime gideceğiz" dedi.

Hedeflerinin il genelindeki tüm belediye başkanlığını almak olduğunu belirten Kadirioğlu, "Bütün aday adaylarımıza demokrasi sürecinde göstermiş oldukları ilkeli siyaset gelecek yaşamlarında kendilerine tecrübe olacaktır. İl merkezinde partimizden aday adayı olan herkes bizim için çok değerliydi. Ancak bir kişiye görev verilecekti. Ancak genel merkezimiz Fehmi Alaydın'ı uygun görmüştür. Biz büyük bir aileyiz. Diğer adaylarımızla secim sürecinde mücadelemize devam edeceğiz. Hedefimiz il, ilçe ve tüm belde başkanlıklarını almaktır" ifadelerini kullandı.

Başkan Kadirioğlu, belediye başkan adayları olan Fehmi Alaydın için söylenen 'İl dışında yaşaması nedeniyle Bitlis'e fayda sağlayamaz' görüşlerinin yanlış olduğunu belirterek "Diğer partilerin adayları da dışarıda yaşıyorlar. Bizim adayımız Bitlislidir. Memleketine ve vatanına hizmet etmek için kendisini ve ailesini rahatlığını bozmuştur. Adayımız partimizin kuruluşundan bu yana hep bizimle olmuştur. Gerek yerel seçimlerde gerekse genel seçimlerde bizimle beraber ev ev dolaşarak hizmet etmiştir. Ben inanıyorum ki Bitlis'in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyordur. Günümüz şartlarında sınırlar kalmamıştır. Son beş yılda Bitlis'e yapılan yatırımlar dışarıda yaşayan Bitlisli işadamları tarafından yapılmıştır. Başkan adayımız belediyeciliği çok iyi bilen birisi, çünkü İstanbul Zeyinburnu Belediyesi'nde başkan danışmanlığı yapmıştır. 30 Mart sabahı Bitlis'i gene ak eller yönetecektir. Bitlis'e hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 17:38:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?