17
Mayıs
2024
Cuma
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

Kaymakam Özkan'ın kapısı 24 saat açık

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı M. Ali Özkan, 2004 yılında yaptıkları çalışmalar hakkında muhtarlar ve vatandaşlara bilgi verdi. Özkan, devletin kapısının herkese 24 saat açık olduğunu belirtti.

Tatvan Kültür Merkezi toplantı salonunda yapılan değerlendirme toplantısında konuşan Tatvan Kaymakamı M. Ali Özkan, devletin kapısının herkese sonuna kadar açık olduğunu belirtti.

 Özkan, 2004 yılında yaptığımız çalışmaları halkla paylaşmak istediklerini belirterek, "Göreve gelirken Tatvan için çalışacağız demiştik. Halkımıza hizmet ettikçe gururlanıyoruz. Devletin kapısından kimseyi boş geri döndürmedik. Tatvan yönetici bakımından çok şanslı bir ilçe. Arkadaşlarımızla büyük bir uyum içerisinde çalışıyoruz" dedi. Özkan, ilçede hemen her fakire ulaştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"12 binin üzerinde aileye kömür yardımı yaptık. 2 bin 12 aileye gıda, bin 357 aileye ilaç ve sevk masrafı, 654 vatandaşa nakdi yardım, 2 bin 102 öğrenciye nakdi ve kırtasiye yardımı, 4 özürlü vatandaşa cihaz ve teknik destek ve 323 çocuğumuzu sünnet ettirmek olmak üzere yaklaşık 1.5 trilyon lira yardım gerçekleştirdik. Devletin kapısı herkese sonuna kadar açıktır."
Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Kaymakam Özkan’ın yanı sıra daire amirleri de hazır bulundu.

BİTLİS (İHA) -
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 16:42:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?