23
Mayıs
2024
Perşembe
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

Latif Doğan konserinde olay

Tatvan Doğu Anadolu Fuarı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen konserde sahne alan ses sanatçısı Latif Doğan, taş ve domates yağmuruna tutuldu. Sandalyelerin havada uçuştuğu ve atılan taşlardan kaşı yarılan sanatçı Doğan, yara bandıyla konsere devam etti.

Bu yıl 37.'si gerçekleştirilen Tatvan Doğu Anadolu Fuarı etkinlikleri çerçevesinde, ünlü ses sanatçısı Latif Doğan fuar alanında bir konser verdi. Sanatçı Latif Doğan'ın konsere geç gelmesini protesto eden bir grup seyirci, sanatçıya domates atarak yuhaladı. Seyirciler arasına inen Doğan'a tepki gösteren grup, sandalye fırlattı. Konserini keserek seyircileri yatıştırmaya çalışan Latif Doğan'a bir süre sonra domatesler yağmaya başladı. Bunun üzerine esprili şekilde cevap veren ünlü sanatçı, 'Nerden bildiniz, Tatvan'a gelirken domates yiye yiye geldiğimi?' dedi.

Konsere son albümündeki 'Yar Gelecek' şarkısıyla devam eden Latif Doğan'a son olarak atılan sert bir cisim isabet etti. Kaşı yarılan ünlü sanatçı, 'Helal olsun. Bunu da başardınız. Bu kan size feda olsun. Ama sanmayın ki buradaki bir iki kişinin attıklarından kaçacağımı, sonuna kadar buradayım. Sahnedeyim. Kimse moralini bozmasın. Konserimize devam ediyoruz' diye karşılık verdi. Yüzündeki kanları silmeye gelenlere 'Bırakın' cevabını veren Doğan, konserini sürdürdü. Sahnede hem türkülerine devam etti, hem de pansuman yaptırdı. Kaşındaki yara bandı ve güvenlik önlemleri altında konserini bitiren Latif Doğan, "Türkiye'nin batısı ile Doğusu bir. Ancak buraya geldikten sonra bu güzelliği gördüm. Siz beni ne kadar taşlarsanız taşlayın, yeter ki çağırın seneye de gelirim" şeklinde konuşarak sahneden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2005 Pazartesi 13:34:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?