24
Mayıs
2024
Cuma
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

Tatvan, yelken yarışlarına hazırlanıyor

Tatvan'daki Yelken Okulu, Denizcilik Haftası ve Kabotaj Bayramı münasebetiyle 28 Haziran-4 Temmuz 2005 arasında Van Gölü’nde yapılacak yelken yarışmasına hazırlanıyor.

Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2000 yılında kurulan ve faaliyetlerini sürdüren Tatvan Yelken Okulu Takımı, Kabotaj Bayramı’nda yapılacak yelken yarışmasına Van Gölü’nde hazırlıklarını sürdürüyor.

Akdeniz Bölgesi’ndeki illerin de katılacağı yarışmaya sıkı hazırlandıklarını söyleyen Yelken İl Temsilcisi Medeni Öltaş, 30 lisanslı sporcu ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Öltaş, bölgeyi tanıtmada bu yarışmanı önemli olduğunu kaydederek, "İl ve ilçelerimizi tanıtmada faydalı olacağına inandığımız bu yarışmanın ilerideki yıllarda da sürmesini isteriz . Amacımız bu yarışmada birinci olmak. Yarışmaya Akdeniz Bölgesi’nden bazı iller de katılacak. Bu nedenle çalışmalarımızı sıkı yapıyoruz. Hedefimiz bu yarışmada iyi bir derece alıp, ilerdeki aylarda da Türkiye genelinde yapılacak yarışmalarda başarı sağlamaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2005 Cumartesi 14:25:41
Güncelleme :18 Haziran 2005 Cumartesi 14:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?