30
Mayıs
2024
Perşembe
TATVAN - BİTLİS
Belediye Sayfaları

Ulus bebek bulunamadı

ULUS BEBEK 14 AYDIR KAYIP

Bitlis'in Tatvan ilçesinde doğduğu hastaneden 14 ay önce kaçırılan Ulus bebek hala bulunamazken, Kayseri'de kaybolan çocuklarla ilgili gelişmeler anne ve babayı umutlandırdı.

Tatvan Doğum Hastanesi'nden henüz bir günlükken kaçırılan Ulus bebekten aylardır haber alınamıyor. Bebeğin anne ve babası Kayseri'deki olaya çok üzüldüklerini belirterek o olayı çözen ekibin kendi olaylarını da çözeceğine inandıkları ifade etti. Baba İrfan Ulus, (30) çalan her telefona koşarak baktıklarını ifade ederek, Türkiye'de her gün farklı farklı olayların çözüldüğünü belirterek kendi olaylarının da çözülmesini istedi. Baba Ulus, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 14 ay geçmesine rağmen

çocuğumuzu bulma umudunu taşıyoruz. Çalan her telefona, gelen her sese koşarak bakıyoruz. Acaba bir haber mi var, bir gelişmemi oldu diye gözümüz hep yollarda kalıyor. Ama 14 ay geçmesine rağmen şimdiye kadar hiçbir gelişme olmadı. Bizim olayımız neden aydınlatılamıyor halen anlamış değiliz. Çünkü olayın olduğu yer belli, kişiler belli, her şey göz önünde, neden şimdiye kadar aydınlatılmadı? Her gün televizyonlarda izliyoruz, farklı, farklı olaylar çözülüyor ama bizim olayımız çözülmedi" şeklinde konuştu.

"KAYSERİ'DEKİ OLAYIN SONU ÇOK ACI OLDU, ALLAH KİMSENİN BAŞINA GETİRMESİN"

Baba Ulus, yetkilerden bebeklerinin bulunması için özel ekip talep ettiklerini belirterek, "Kayseri'deki olayın sonu çok acı oldu. Allah kimsenin başına getirmesin. Kayseri'deki olayı çözen ekip bizim olayımızı da çözsün istiyoruz. Zaten biz bunu defalarca dile getirdik. Maalesef ondan da herhangi bir cevap alamadık" dedi.

Anne Hülya Ulus ise her ne olursa olsun bebeğini istediğini ifade ederek Kayseri'deki olaya çok üzüldüğünü söyledi. Anne Ulus, "Kayseri'deki olayın sonu acı bile olsa sonuçlandı. Allah kimsenin başına vermesin ama bizimkinin de sonu inşallah böyle acı olmaz. Benim bebeğim devletin hastanesinde kayboldu, Kayseri'deki çocuklar gibi sokakta kaybolmadı. Ne olursa olsun ben bebeğimi istiyorum. Hastane ne yaparsa yapsın bebeğimi getirsin, ben sadece bebeğimi istiyorum. Buradan bütün yetkililere sesleniyorum:

Şu zamana kadar bir şey yapmadılarsa bundan sonra yapsınlar. Kayseri'deki olayı çözen ekip gibi bir özel ekip istedik. Eğer onlar bir şey yapmayacaklarsa ben kendi imkanlarımla elimden geleni yapıp arayacağım" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 15:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?