24
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Milli eğitimden ücretsiz dersane

Keban'da Elazığ İstanbul Dershanesi katkılarıyla Milli Eğitim Müdürlüğü (MEB) ve Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) tarafından, ücretsiz Orta Öğretim Kurumlar Sınavı (OKS) ve Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) Hazırlık Kursu veriliyor.

HEM yetkilileri, dershaneye gidemeyen öğrencilere bu imkanı sağlamak ve aynı zamanda ilçede eğitim seviyesini yükseltmek amacıyla hazırlık kurslarını düzenlediklerini söyledi. Hafta sonu verilecek ücretsiz kurslara ilginin fazla olduğunu ifade eden yetkililer, talebi karşılayabilmek adına 2'şer sınıf açtıklarını kaydederek, "Kurslarda öğrencilere matematik, fen, sosyal ve Türkçe dersleri verilecek.

OKS 8. sınıflar için 67 öğrenci başvurduğu için 2 sınıf açtık. ÖSS lise 3. sınıflar için 48 öğrenci başvurdu. Yine başvurunun fazla olması nedeniyle 2 sınıf oluşturduk. ÖSS için matematik, fizik, kimya, coğrafya, edebiyat, tarih dersleri verilecek. Kurslar, 03 Aralık tarihinde başlamış olup, 31 Mayıs tarihinde sona erecek" dedi.

Kursta öğrencilerin, İstanbul Dershanesi'nin deneyimli öğretmenleri ve testlerinin imkanlarından faydalanacakları belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 12:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşenur IP: 78.162.222.xxx Tarih : 21.03.2008 16:34:03

YA BENDE BU KURSA GİDİYORUM. BU KURSUN ÇOK FAYDALARINI GÖRDÜM.BU KURSTAN SONRA DERSLERİM DAHADA İYİYE GİTTİ BU NEDENLE BU KURSU VERENLERE ÇOK SAYGILARIMI İLETİYORUM SAYGILARIMLA AYŞENUR...!!!