28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL
Belediye Sayfaları

Emniyetten huzur toplantısı

Keban Emniyet Müdürlüğü, vatandaşlarla huzur toplantısı yaptı. Değirmenbaşı Mahallesi Baraj Kıraathanesi'nde yapılan toplantıya, yaklaşık 100 esnaf ve mahalleli katıldı.

Toplantıda mahalle sorunlarıyla ilgili şikayetlerini dile getiren Değirmenbaşı mahalle sakinlerine, Emniyet İlçe Müdürü Recep Güzelyazıcı ve Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından gerekli bilgiler verildi.

Emniyet Müdürü Güzelyazıcı, asayiş bilgi toplantısının ilkini 1 ay önce Kallar Mahallesi'nde yaptıklarını hatırlatarak, "İlçede bulunduğum 6 ay içinde sıkıntımız olmadı. Biz Emniyet Teşkilatı olarak Keban halkından ve Değirmenbaşı Mahallesi'nden çok memnunuz. Mahalledeki Atatürk İlköğretim Okulu'nun Sivas-Elazığ Karayolu yakınında bulunması nedeniyle geçmiş yıllarda üzücü kazalar olmuştu. Bunu önlemek için kontrollü geçiş için çeşitli tedbirler alındı, karayoluna sinyalizasyon takıldı. Ayrıca, okul giriş çıkış saatlerinde trafik ekibimiz yolda beklemektedir. Özellikle yaz aylarında çırçır alabalık bölgesinde bir trafik yoğunluğu oluşmaktadır. Bu bölgeye de uyarıcı levha ve kontrollü geçiş sinyalizasyon ışıklandırmaları yapılacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 15:06:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gökhan gedik IP: 85.97.168.xxx Tarih : 13.05.2006 19:37:05
Keban Emniyet Müdürlüğü Bunun 15 günde bir yapılmasını saygılarımla arz ederim ayrıca Emniyet Müdürü Güzelyazıcı ya teşekkür ederim saygılarımla