5
Mayıs
2024
Pazar
MADEN - ELAZIĞ
Belediye Sayfaları

İsmail Sürücü


Elazığ’ın Maden İlçesi’nde hayırsever bir işadamı tarafından yaptırılan çok amaçlı Asım Sürücü Spor Salonu törenle açıldı. Elazığ Valisi Osman Aydın, tesisin büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

İşadamı İsmail Sürücü’nün, babası Asım Sürücü hatırasına yaptırdığı Maden Yatılı Bölge Okulu Spor Salonu törenle açıldı. Açılış törenine Elazığ Valisi Osman Aydın, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Ethem Erdağı, Jandarma Alay Komutanı Albay Sabri Dikici, Emniyet Müdürü Mehmet Tekin, Maden Kaymakamı Mithat Orhan ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Vali Osman Aydın hayırsever işadamlarına yaptırdıkları komplekslerin devlet için büyük kazanç olduğunu belirterek, "Hayırsever vatandaşlarımızın bu hedefe ulaşabilmesi için yapacakları tesisler bizim daha kısa zamanda medeni milletler seviyesine ulaşmamıza bir katkı sağlayacaktır" dedi.

Çok amaçlı Asım Sürücü Spor Salonu’nu yaptıran işadamı İsmail Sürücü ise bulundukları konumda, topluma daha iyi olanaklar sağlamak arzusu içinde olduklarını belirterek, her işadamının ülkenin geleceği çocuklar için ne yapabilirim arayışının olması gerektiğini söyledi. Maden Yatılı Bölge Okulu’nda yaptırılan çok amaçlı Asım Sürücü Spor Salonu’nun yaklaşık 350 milyar liraya mal olduğu açıklandı.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar