30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

"Hizmet yarışında bizde varız”

Saadet Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Metin Çimen, belediyeciliğin milli görüşçülerin işi olduğunu söyledi.

Erzincan’da seçim hazırlıklarını sürdüren SP Belediye Başkan Adayı Çimen, belediye başkanının görevinin sadece kanalizasyon yapmak, su getirmek ve yol yapmaktan ibaret olmadığını belirterek, “Çünkü belediye başkanı şehrin sahibidir. Hizmetkarıdır. Bu nedenle şehrin dağından taşına, türküsünden oyununa, kuşundan çiçeğine kadar maddi manevi ne varsa bütün değerlerine sahip çıkmalı ve korumalıdır. Şehrin bütün sorunlarından kendini sorumlu tutmalıdır.”dedi.

Milli görüşçülerin belediyecilikte yapmış olduğu başarıların enbüyük referansları olduğunu kaydeden Çimen, şunları ifade etti: “Erzincanlı hemşehrilerimiz de bu birikimimizin farkındalar. Bunun için bu hizmet yarışında bizde varız.”

Erzincan’la ilgili 30 ayrı projesini de açıklayan Çimen, “İnsanları hiçbir ayırıma tabi tutmadan kucaklayan, fikirlerine saygı duyup değer veren, sorunlarını birlikte tespit edip birlikte çözüm üreten Erzincan sevdalılığını ayrıcalık kabul eden bir belediyecilik anlayışını hakim kılmayı hedefliyoruz. Projelerimizin tamamının kaynağı belli, mega projeler gerçekleştirmiş milli görüşçü belediyeler bu projelerde en önemli referanslarımızdır. Erzincan’ımıza hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 15:07:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?