3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

1 TL'ye ayakkabı!

Erzincan'da ucuz ayakkabı çılgınlığı yaşandı. Erkek ayakkabılarını 1 TL'ye satan ayakkabı firması izdihama neden oldu.

Yaklaşık 2 saatte raflara yerleştirilen 700 çift ayakkabı, iş yerinin kapılarının açılması ile birlikte 10 dakika içerisinde tükendi.

İş yerine giren çok sayıda vatandaş, 1 TL'lik ayakkabıları kapış kapış etti.

Erzincan'da Kızılay İş Merkezi'nde bir ayakkabı mağazası, yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle vatandaşların ucuz ayakkabı giyinmesi için kampanya yaptı. Erkek ayakkabılarının 1 TL'ye satıldığı mağazada büyük izdiham yaşandı. Erkek ayakkabılarının 1 TL'den satılacağını günler öncesinden bilboardlar ve radyo anonsları ile duyuran firma, büyük ilgi gördü.

Sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza kapısının önünde vatandaşlar birikmeye başlarken, mağaza çalışanları yaklaşık 700 çift ayakkabıyı raflara yerleştirdi. Kapının açılmasının ardından çok sayıda vatandaş adeta mağazaya hücum etti. 1 TL'ye satılan ayakkabı raflarına yönelen vatandaşlar, ayakkabıları kapış kapış etti.

İzdihamın yaşandığı mağazada, görevli personeller vatandaşları 2 çift ayakkabıdan fazla almamaları noktasında uyardı. Ayakkabıları kucaklarına alan vatandaşlar kasaya yöneldi. Görevliler kasada da para almakta zorlandı. Saatlerce raflara dizilen 700 çift ayakkabı 10 dakika içerisinde tükenmiş oldu.

CHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2012 Çarşamba 13:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?