30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

10 çocuk erkekliğe adım attı

ERZİNCAN’DA SÜNNET ŞÖLENİ

Kızılay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin organize ettiği 10 öğrencinin sünnet şöleni 100. Yıl Atatürk Huzurevinde yapıldı.

Sünnet törenine Kızılay Şube Başkan Vekili Ekrem Büyükfırat ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyeleri, aileler ve misafirler katıldı. Sünnet töreninde çocuklar birbirinden güzel şarkılar ile coştular.

Programın açılış konuşmasını Kızılay Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Metin Kılıç yaptı. Ardından Kızılay Şube Başkan Vekili Ekrem Büyükfırat konuşma yaparak Kızılay Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açıldığı günden bu yana en iyi hizmeti sunmaya devam ettiklerini ifade etti.

Büyükfırat; “Sizler hizmetlerin en iyisine layıksınız. Sünnet olmak isteyip de ekonomik şartlar nedeniyle sünnet olamayan çocuklarımız böyle toplu sünnet şölenleri ile erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Bu çok iyi bir gelenek bu manevi güçle bu günlere gelmenin gururu ve sevincini yaşıyoruz. Umuyorum ki bundan sonra da Kızılay olarak sizlerinde manevi desteği ile daha başarılı işlere imza atacağız. Bu günü bizlerle paylaşan manevi desteğini esirgemeyen başta; Sayın Valimize ve dostlarımıza teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim” dedi.

Program Piyanist Yahya’nın söylediği güzel şarkılarla sünnet çocukları ve aileleri pistte gönüllerince eğlendiler. Rehabilitasyon merkezinin hazırladığı muhteşem sünnet şöleni hediye takdimi ve ikramlarla sona erdi.

ERZİNCAN’DA SÜNNET ŞÖLENİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 16:32:00
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 17:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?