5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

142 öğrenci giydirildi

Bir süre önce Erzincan Ziya Göklap İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen “Bir Çocukta, Sen Giydir Kampanyası' tamamlandı.

15 gün süren kampanaya çerçevesinde elde edilen gelirle 142 öğrenciye yardım yapıldı.


Erzincan Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Müdürü Aslan Doğançay, okul aile birliği ve okulda kurulan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurulu tarafından belirlenen ihtiyaçlı öğrencilere yardım yapılabilmesi için öğretmen, öğrenci ve velilerin katkılarıyla başlatılan' Bir öğrencide sen giydir' kampanyasında belirlenen hedef ulaştıklarını belirtti.

Doğançay:" Kampanyamızın ilimizdeki tüm okullarımız ve öğrencilerimize örnek olacağına ve okullarımızdaki duyarlı öğrenci velilerinin de katkılarıyla ilimizdeki tüm ihtiyaçlı öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanarak yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz gireceklerini ümit ediyoruz. Okulumuz Sosyal ve Yardımlaşma Dayanışma Kurulu, öğretmen, öğrenci ve velileri özverili çalışmalarıyla başlattığımız bu kampanyada örnek bir davranış sergileyerek ihtiyaçlı öğrencilerin bayrama daha mutlu girmeleri sağlandı"dedi. Bu kampanya ile öğrenciler arasındaki dayanışma işbirliğinin, ve yardımlaşma duygularının geliştiğini vurgulayan Doğançay," Çocuklarımızın yüzlerinde görebildiğimiz o mutluluk tablosunu hiçbirşeye deyişmeyiz. Okul olarak elimizden geldiğince bu tür etkinliklerde bulunmaya gayret edeceğiz. Öğrencilerimize öğretmenlerimiz tarafından dayanışma ve yardımlaşma ruhunun verilmek suretiyle kampanyaya beklenenin üstünde bir katılım olmuştur. Kampanya üresince bize destek veren okulumuz aile birliğine, okulumuz öğretmen,öğrencilerine, öğrenci velilerine, duyarlı Erzincan halkına ve Erzincan esnafına okulumuz adına minnettarız"diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2007 Perşembe 11:14:35
Güncelleme :18 Ekim 2007 Perşembe 15:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?