22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

16 yıl sonra emniyet teşkilatı

16 yıl önce ilçe statüsüne kavuşan Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde emniyet teşkilatının kurulması için başlatılan çalışmalar tamamlanmak üzere.

İlçe Kaymakamı Şefik Aygöl,halen kuruluş çalışmaları devam eden emniyet teşkilatı için tahsis edilen hizmet binası ve lojmanların bakım onarım ve tadilat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Otlukbeli Kaymakamı Şefik Aygöl, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Otlukbeli’nde emniyet teşkilatının olmamasının ciddi bir eksiklik olduğunu belirterek,” Bu eksikliğin giderilmesinden dolayı son derece mutluyuz. Temmuz ayı sonu itibariyle çalışmalarının tamamlanarak emniyet teşkilatımız ilçede hizmet vermeye başlayacaktır. Kurulacak olan emniyet teşkilatı için tahsis edilen hizmet binası ve lojmanının bakım onarım ve tadilat çalışmaları devam etmektedir”dedi.

İlçe hükümet konağının zemin katındaki bir blokun emniyet amirliğine hizmet binası olarak tahsis edildiğini vurgulayan Kaymakam Aygöl,” Eski belediye hizmet binası da kaymakamlığımızca başlatılan tadilat çalışmaları sonrasında emniyet personelinin kalabileceği bir mekan olarak emniyet amirliği hizmetine sunulacaktır. Uzun vadede ise yapılabilecek yeni hizmet binası ve lojman için tesbit edilen arazi üzerinde gerekli çalışmalar başlatılmış olup bununla birlikte emniyet amirliğine önümüzdeki günlerde gerekli personelin atamasının yapılmasıyla ilçe emniyet teşkilatı göreve başlayacaktı”diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 13:24:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?