30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

2,5 TL'lik yastıklar kapışıldı

Erzincan'da ucuz yastık satışı yapan bir mobilya ve mefruşat mağazasının önünde yaşanan izdihamda ilginç görüntüler ortaya çıktı.
Kızılay Mahallesi'nde yeni açılan mağazanın promosyonlu ürünler kapsamında satışa sunduğu yastıklar, vatandaşlar tarafından kısa sürede kapışıldı.

 

Yerel bir televizyon kanalından da canlı yayınla yastık satışını duyuran mağazanın önünde toplanan çok sayıda vatandaş, tanesi 2 buçuk liradan satılan silikon yastıklardan alabilmek için adeta birbirlerini ezdiler. Mağaza önüne çekilen kamyonetin üzerinde yastıkları satan mağaza görevlileri, yaşanan izdiham sebebiyle zor anlar yaşadılar. Kadınların yanı sıra
erkeklerin de ilgi gösterdiği yastıklar kapanın elinde kaldı.
Mağaza görevlisi, sık sık herkese yetecek kadar yastık bulunduğunu söylemesine rağmen müşterileri ikna edemedi. Bazı açıkgöz vatandaşlar, naylon torbaların içinde kamyonete taşınan ucuz yastıklardan çok miktarda almayı başarırken yastık alamayan bazıları da satış yöntemine tepki gösterdi.
Mazağa sahibi Fuat Tural, mağazanın açılışı için böyle bir kampanya düzenlediklerini ve şimdiye kadar yaklaşık 10 bin adet yastık sattıklarını belirterek, "Yoğun talep üzerine kampanyamızı sürdüreceğiz. Bu kadar talep olacağını tahmin etmemiştik. Fabrikayla görüşüyoruz her hafta bir 10 bin yastık dağıtacağız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 09:31:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?