3
Mayıs
2024
Cuma
ERZİNCAN

23 Nisan provaları başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yaklaştığı şu günlerde gösterilere katılacak olan okulların çalışmaları hız kazandı.

13 Şubat stadında başlayan çalışmalarda öğrenciler ve öğretmenler kusursuz bir gösteri olabilmesi için büyük gayret gösteriyorlar Dünya Çocuklarına da bir nevi armağan edilmiş olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamalarına az bir süre kala ilköğretim okullarında hummalı bir çalışma başladı. Erzincan’da 23 Nisan Çocuk Bayramına katılacak olan ve gösteri gurubunda yer alan çocuklar ve öğretmenleri yoğun bir haftaya girdiler.

13 Şubat stadında çalışmalarını sürdüren öğretmen ve Öğrenciler kusursuz bir gösteri olabilmesi için yoğun bir gayret sarf ediyorlar. Bu yıl 16 okuldan 384 öğrencinin katıldığı kutlamalarda 8 öğretmen provalar için görev aldı. 24 Nisan’da Ekşisu Mesire Alanı’nda da yapılacak kutlama programında da görev alacak öğrencilerin bu yıl değişik gösteriler sunacağı ifade edildi.

Bu arada provalara katılan öğrencilerin çalışmalardan oldukça mutlu oldukları gözlenirken, yaptıkları oyunlarla renkli görüntüler oluşturdular.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 17:40:49
Güncelleme :5 Nisan 2012 Perşembe 17:43:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?