30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

3 yaşında kızın önünde bıçaklandı

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, kimliği henüz belirlemeyen bir kişi tarafından bıçaklanan genç kadın hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 09.30 sıralarında, Bahçelievler Mahallesi 54. Sokak 5 numarada meydana gelen olayda Tuğrul Vural'ın eşi Güler Vural(35) evde 3 yaşındaki kızıyla birlikte bulunduğu sırada, eve gelen ve elinde elektrik ve su sayaçlarının okunmasında kullanılan cihaz bulunduğu belirlenen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Evin kapısının önünde meydana gelen gürültüler üzerine dışarı çıkan Güler Vural'ın komşuları bahçe duvarından atlayıp kaçan bir kişiyi gördüler.
 
Komşularının durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, kapının önünde 3 çocuk annesi talihsiz kadının cesediyle karşılaştı. Çevredeki vatandaşlardan kaçan şahsın eşkalini öğrenen ve ara sokaklarda cinayet zanlısını aramaya başlayan polis ekipleri bir taraftan da olayın meydana geldiği evin etrafını güvenlik çemberine aldı. Olayı öğrenerek eve gelen Tuğrul Vural, eşinin öldürüldüğünü duyunca sinir krizleri geçirdi. Eve girmek isteyen talihsiz kocaya polisler izin vermezken, olayı öğrenen diğer aile fertleri de
sinir krizleri geçirdi. Baygınlık geçiren iki kadın olay yerinde bulunan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan ailenin küçük kızı ise komşuları tarafından evden uzaklaştırıldı.

Evde inceleme yapan polis ekipleri, cinayete kurban giden Güler Vural'ın daha önce kolunda olduğunu öğrendikleri 5 adet burma bileziğin olaydan sonra kolunda olmadığını tespit ettiler. Cumhuriyet Savcılığı'nın evdeki incelemelerinin ardından, vücuduna aldığı 5 bıçak darbesiyle feci şekilde hayatını kaybeden Güler Vural'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Erzincan Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Erzincan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, cinayetin hırsızlık amacıyla işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde dururken, olaydan sonra kaçan uzun boylu, yüzü tıraşlı, siyah kot pantolonlu, koyu yeşil veya kahverengi montlu ve ayağında bot bulunan cinayet şüphelisini arıyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 15:20:44
Güncelleme :11 Şubat 2009 Çarşamba 15:36:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?