5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

6 köy kilit parke taşıyla kaplanacak

Erzincan'ın Çayırlı ilçe Kaymakamlığı’nca Köydes Programı kapsamında artan ödenekle ilçeye bağlı 6 köyün mahalleleri kilit parke taşıyla kaplatılıyor.

Kaymakam Abdullah Akdaş, 40 bin metrekarelik bir alanda kilit parke taşı kaplama çalışmasının yapılacağını ve maliyetinin ise yaklaşık 400 bin ytl olduğunu söyledi.

Kaymakamlık olarak her köye eşit şekilde hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Kaymakam Abdullah Akdaş," Çalışmalarımızı planlı bir şekilde yürütüyoruz. Köylü vatandaşlarımıza her türlü hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz. İlçeye bağlı Harmantepe, Cennetpınar, Balıklı, yazıkaya,Yaylakent ve Bozağa köylerinde toplam 40 bin metrekarelik alanda kilit parke taşı kaplama çalışması yapılmaktadır. Bu çalışmayla köylerimizi estetik olarak kötü görünümünden kurtarmayı hedefliyoruz. Köydes programıyla köylerimizin ilçe bağlantılı yollarının tamamı asfaltla kaplanmış olup vatandaşlarımız araçlarıyla rahatça il ve ilçe merkezine ulaşabilirler.

Şimdi sıra da vatandaşlarımızın yaya olarak yürüdükleri köy içi yollarında. Köylerimizde çağın nimetlerinden faydalanmayı, güzel ortamlarda yaşamayı hak etmektedir. Biz devlet olarak vatandaşımızın rahat yaşamaları için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Eylül ayı içerisinde başlattığımız bu çalışmamız Kasım ayı içerisinde tamamlanacak. Projenin maliyeti ise yaklaşık 400 bin ytl’dir."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 13:58:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kamil YILMAZ IP: 88.227.104.xxx Tarih : 8.10.2007 16:29:34

İlçemiz Kaymakamı Sayın Abdulah Akdaş Beye köylerimize yaptığı ve yapacağı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. İlçe halkının ve Kaymakamımız Abdullah Akdaş beyin mübarek kadir gecesini kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.