30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

70'lik dede Vali'den iş istedi

Erzincan'ın Çayırlı ilçesinde 5 yıl önce eşini kaybeden 71 yaşındaki Kamil Bahadır, ilçeyi ziyaret eden Vali Abdulkadir Demir'e evlenmek istediğini söyledi.


Çayırlı ilçesinde yaşayan ve 5 yıl önce eşini kaybeden Kamil Bahadır, daha önce ilçeyi ziyarete gelen eski Erzincan Valisi Ali Güngör'den kendisini evlendirmesini istemiş ancak muradına erememişti. Kamil dede evlilik isteğini ulusal kanallarda yayınlanan evlilik programlarına konuk olarak tekrarlamasına rağmen yine de isteğine kavuşamadı.

Son Valiler Kararnamesi'nin ardından Erzincan'a atanan Vali Abdulkadir Demir'in Çayırlı ilçesini ziyaret edeceğini duyan Kamil Bahadır, belediye ziyareti sırasında
ortaya çıktı. Vali Demir'in belediyeyi ziyareti esnasında yolunu kesen Kamil dede, yıllardır evlenmek istediğini ancak başaramadığını dile getirdi. Kamil dede, Vali Demir'e hitaben "Paşam sağlığına duacıyım ama bu kadınları maaşa bağlamayın evlenmiyorlar" dedi.


Vali Demir, Kamil Bahadır ile bir müddet sohbet ettikten sonra belediye başkanının kendisine uygun bir eş bulacağını söylemesi ihtiyar delikanlının hoşuna gitti. Çayırlı ziyaretinde Vali Demir'in peşini bırakmayan Kamil Bahadır, eski valiye de evlilik isteğini belirttiğini ancak bir sonuç alamadığından yakınarak, "İstanbul'daki büyük televizyonlarda yayınlanan evlilik programlarına kadar davet edildim. Beni evlendireceklerini söylediler ama benimle dalga geçtiler. Bu yolculuklarda bir sürü para harcadım.
Umudum yeni valimizden inşallah beni evlendirecek" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2009 Cumartesi 17:06:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?