22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Adaylıktan memurluğa

Erzincan Üniversitesi'nde 1 yıldan bu yana memur adayı olarak çalışan 65 kişi, asaletlerinin onaylanmasıyla birlikte yemin edip, memurluk görevine başladı.
 
Erzincan Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Spor Salonu'nda düzenlenen yemin törenine, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap, üniversite yöneticileri ve çalışanları katıldı. Törende, 1 yıl önce Erzincan Üniversitesinde aday memur olarak işe başlayan 65 kişi, asaletlerinin tastiklenmesinin ardından memurluk yemini etti.

Heyecanlı oldukları gözlenen yeni memurların yemininin ardından konuşan Erzincan Üniversitesi Rektörü Erdoğan Büyükkasap, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversite olarak çok önemli bir gün yaşadıklarını ifade ederek, "Bu yeminin içerisinde ifadelerde yer aldığı gibi, devletine, milletine işine sadakatlik, dürüstlük ve hizmetin ön planda olduğunu bizlerin ve arkadaşlarının huzurunda bir kez daha yeminle tekrarladılar. 65 taze kanın idari kadromuza katılması bizim için çok önemli, bu sayı ile birlikte idari kadromuzda 221'e ulaşmış oldu. Gelişim sürecinde olan bir üniversite için bunlar önemli rakamlar. Önümüzde ki yıllarda bu rakamların daha da artacağını tahmin ediyoruz."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 09:44:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?