30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

AKP adayı hasta ziyaretinde

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çakır ve Karakelle, seçim çalışmaları çerçevesinde 13 Şubat Devlet Hastanesi’ne giderek hasta, hasta yakınları ve hastane personeliyle görüştüler. AK Partililerin ziyaretleri sırasında kendilerine eşlik eden hastane başhekimi Dr. Levent Kurnaz, bir süre önce kalite belgesi alan hastaneyle ilgili bilgiler verdi.

Hastaları tek tek ziyaret ederek sağlık durumlarını soran Karakelle ve Çakır, hastane ziyaretini aralıklı olarak gerçekleştirdiklerini belirterek asıl amacın; her geçen gün gelişen ve hizmet ağını genişleten Devlet Hastanesi’ndeki eksikler yerinde görerek yetkililer ve hastalardan bu konularda bilgi almak olduğunu söylediler.

Tedavi gören hastalar ise kendilerini ziyaret eden Çakır ve Karakelle aracılığıyla, hastane hizmetlerinin daha modern hale gelmesinde destek veren Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a teşekkürlerini illettiler. Gördükleri ilgiden memnuniyet duyduklarını ifade eden Sebahattin Karakelle, “Hastanede görev yapan başhekim, doktor, hemşire ve diğer tüm çalışanlara sonsuz teşekkür ediyoruz. Hasta yoğunluğunun çok olmasına rağmen devlet hastanesinin çalışma sisteminin eksiksiz tam olarak çalışmasından dolayı hiçbir hasta mağdur olmuyor. Hastaları ziyaret ettiğimizde hepsinin yüzünden memnuniyet ifadesini gördük. Tabi bu memnuniyet bize yetmez, biz elimizden gelen tüm desteği buraya sunarak daha iyiyi yapmaya çalışacağız. İnşallah devlet hastanesi ek bina ve Araştırma Hastanesi’ni kısa zamanda hayata geçirdiğimiz zaman hemşehrilerimizin sağlık konusunda çok daha güzel hizmetler alacaklar.”dedi

AK Parti'nin iktidara geldiği günden bugüne kadar geçen zamanda sağlık konusunda yapılan çalışmaların devrim niteliğinde olduğunu belirten Yüksel Çakır ise “Devlet Hastanesi’nin çalışmaları vatandaşlarımızı memnun ediyor. Her ziyaretimizde farklı yenilikler görüyoruz. Böylesine yenilikler hastalarımızı rahat ettirirken bizleri de verilen hizmetten dolayı mutlu ediyor. Hasta ve yakınlarıyla yaptığımız görüşmelerde kendilerine verilen hizmetten dolayı memnuniyet duyduklarını söylediler. İnşallah yapılacak yeni çalışmalar ile Erzincan sağlıkta dışa bağlı kalmayacak bir hale gelecektir diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 13:31:10
Güncelleme :13 Mart 2009 Cuma 13:58:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?