30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Amatör küme futbol sezonu başladı

ERZİNCAN’DA AMATÖR KÜME FUTBOL SEZONU BAŞLADI

Erzincan’da geçtiğimiz hafta sonu başlayan 1. Amatör Küme Futbol müsabakaları ile ilgili bir açıklama yapan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Erzincan Şube Başkanı Emin Turan, yeni sezonda tüm hazırlıkların yapıldığını ifade etti.

13 Şubat Şehir Stadı’nda başlayan 1.Amatör Küme futbol Müsabakaları öncesi Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından karşılaşma öncesi önceki sezonlarda olduğu gibi kurban kesimi yapıldı ve ASKF Başkanı Emin Turan tarafından sezonun hayırlı ve uğurlu olması temennisi ile sade program sona erdi.

ASKF Başkanı Emin Turan sezon açılışı ile ilgili yaptığı açıklamada Erzincan amatör tarihinde bir ilki de gerçekleştirilerek Refahiye İlçe stadında gece maçı oynandığını ifade etti Turan; “Bu gece maçı Doğu Anadolu Bölgesi’nde de oynanan ilk gece maçı olması münasebetiyle de önemli bir tarih başlangıcı oluşturmuştur. İlimiz Demirkent Beldesi’nde yapılan ve amatör karşılaşmalarımızın da oynanacağı sentetik çim sahamızda da trafo güçlendirmesi yapıldıktan sonra gece karşılaşmalarımız oynanacaktır. Gerek Refahiye ve gerekse ilimiz merkez Demirkent Beldesi’nde ki sentetik çim sahalarımızın amatörümüze kazandırılmasında emeği geçen tüm yetkililere camiamız adına bir kez daha teşekkür ediyor, tüm ilçelerimizde ve il merkezinde de bir tane sentetik çim saha yapılana kadar çalışmaların devam edeceğini ümit ediyoruz. Bu vesile ile yeni sezonun Ülkemiz futboluna, ilimiz kulüplerine, yöneticilerine, sporcularına, antrenörlerine, hakemlerimize ve tüm kurum, kuruluş ve kurullarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Öte yandan 1.Amatör Küme 1.haftasında oynanan karşılaşmalar ve alınan sonuçlar ise şu şekilde oluştu.

Fatih Anadolu Teknik Lisesispor 2 – 2 Çayırlı Belediyespor

Yeşil Çaykentspor 1 – 1 Üzümlü Belediyespor

Erzincan Belediyespor 0 – 3 Kavakyoluspor

Yalnızbağ Belediyespor 0 – 3 Ulalar Belediyesi Gençlik ve Spor

Kemahspor 0 – 4 Erzincanspor

Refahiye Belediyespor 7 – 0 Altunkentspor

Altınbaşak Belediyespor 0 – 6 Demirkent Belediyespor

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 16:22:01
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 18:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?