4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Amatör maçta çirkin arbede

Erzincan’da amatör kümede Polisgücüspor ile Çaykentspor arasında oynanan ve 3. Lig’e terfi maçlarına katılacak ikinci takımın belirleneceği maç sonrasında Çaykentsporlu taraftarlarla polis arasında arbede yaşandı.

Çayırlı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Çaykentspor kulübü yöneticileri, taraftarları uzaklaştırarak olayların daha fazla büyümesini engelledi.

Terzibaba Futbol Sahası’nda Polisgücüspor ile Çaykentspor arasında oynanan karşılaşma davul- zurna eşliğinde başladı. Karşılaşmaya Çaykentsporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Her 2 takımdan birer oyuncunun kırmızı kart gördüğü maç sonunda Çaykentspor’u 1-0 mağlup eden Polisgücüspor, 15 puanlı Çayırlı Belediyespor’un ardından 12 puanla 3. Lig’e terfi maçlarına katılmaya hak kazanan ikinci takım oldu.

Karşılaşma sonrası bir grup Çaykentsporlu taraftar, Polisgücüsporlu futbolcular ve karşılaşmanın hakemlerine tepki göstererek, sahaya girmek istedi. Sahaya girmek isteyen taraftarlara müdahale eden polis ile taraftarlar arasında arbede yaşandı. Çayırlı Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Çaykentspor kulübü yöneticileri taraftarları uzaklaştırarak olayların daha fazla büyümesini engelledi.

Bu arada, Çayırlı Belediyesporlu futbolcular ile bir polis memuru arasında yaşanan tartışma da yine araya girenler tarafından büyümeden önlendi.

Olayların sona ermesiyle Erzincan’ı 3. Lig’e terfi maçlarında temsil etmeye hak kazanan Polisgücüspor ve Çayırlı Belediyespor futbolcuları davul- zurna eşliğinde halay çektiler.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2005 Cumartesi 20:06:23
Güncelleme :7 Mart 2005 Pazartesi 15:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Nayır IP: 213.238.128.xxx Tarih : 14.03.2005 21:14:18
Olayları tarafsız bir şekilde aktardığınız için teşekkür ediyorum. Bir önceki Çaykent Spor-Y.Şekerspor maçında Çaykent Spor'un golcüsü Selim'e kırmızı kart göstererek Polisgücü maçında oynamasına engel olan hakemi de protesto ediyorum....