30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Amatörde heyecana kısa bir ara

Erzincan 1. Amatör Küme futbol müsabakaları, Terzibaba 1 ve 2 nolu dış sahalarla Tercan sahalarında A Grubu'nda oynanan 4 karşılaşma ile sona erdi.

A Grubu'nda, Tercan 17 Şubat Belediyespor, B Grubu'nda ise Erzincan Belediyespor gruplarını lider olarak tamamladı. Yine A Grubu'nda Tercan 17 Şubat Belediyespor, Kemahspor, Altunkentspor ve Kavakyoluspor Play-Off'a kalan takımlar olurken grupta son sırada yer alan Geçit Belediyespor bir alt kümeye düştü.

B Grubunda ise Erzincan Belediyespor, Çayırlı Belediyespor, Refahiye Belediyespor ve Fatih Anadolu Teknik Lisesispor Play-Off'a kalırken, son sırayı alan Çukurkuyu Belediyespor B Grubu'nda bir alt kümeye düşen takım oldu.

Play-Off müsabakalarına bir haftalık bir aranın ardından devam edileceğini dile getiren Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Emin Turan,
1 haftalık arada ise Erzincan Belediyespor ile Tercan 17 Şubat Belediyespor arasında ASKF Kupası İl Birinciliği final müsabakası oynanacağını söyledi.

Yaklaşık beş aydır Erzincan'da spor ve sosyal hayatına hiçbir karşılık beklemeden hizmet eden tüm katılımcı kulüplere teşekkür ettiğini belirten Emin Turan, "14 haftalık bir periyotta fair play ruhuyla mücadele eden, ilimize yakışan bir duruş sergileyen tüm kulüplerimiz bizim için vazgeçilmez birer değerdir. İşini bilen ve sorumluluk sahibi kulüplerimizin değerli yöneticilerine, teknik kadrolarına, sporcularına ve taraftarlarına minnettarız. " diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 09:36:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ekrem Aşcı IP: 212.175.132.xxx Tarih : 27.01.2009 11:04:07

Seni spordan kopmadığın için kutluyorum.