30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Asfaltsız yol kalmayacak

ERZİNCAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

Erzincan Belediyesi, Erzincan Üniversitesi (E.Ü) Eğitim Fakültesi ile Kredi Yurtlar Kurumu Erzincan İl Müdürlüğü arasında kalan yolun asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Şehir genelinde asfaltsız yol kalmayacağı açıklamasını yapan Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, mahalle aralarında gerçekleşen stabilize kaplama çalışmalarının yanı sıra E.Ü. Hukuk Fakültesi’ne ait yolun da geçtiğimiz aylarda bitirildiğini ifade etti.

Erzincan Belediyesi son olarak E.Ü Eğitim Fakültesi ile Kredi Yurtlar Kurumu arasında kalan yolun asfaltını bitirdi

Erzincan Üniversitesi’ne ait kurumların tamamının prestijli bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyleyen Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır; “Şehrimizde misafir olarak bulunan öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerini sürdürürken karşılaştıkları her güçlüğü imkanlarımız ölçüsünde ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Hukuk fakültesi yolunu tamamladık, Kredi Yurtlar Kurumu’na ait yolu tamamladık. Kurumlara bizden önce çevre düzenlemeleri yapıldı. Biz Erzincan Belediyesi olarak üniversitemizin yanındayız” dedi.

Başkan Çakır, açıklamasında ayrıca son 6 ay içerinde 12 bin 500 ton sıcak asfalt, 30 Km. sathi kaplama çalışması yaptıklarının da altını çizerek; “MOBESSE, elektrik ve telefon hatlarının yeraltına alınması çalışması, doğalgaz ve Cansuyu Projesi kapsamında şehir içme suyu şebekesinin tamamının yenilenmesi ile ilgili çalışmalar tamamlandıktan sonra şehir genelinde 350 km’lik bir yeni asfalt çalışması yapmayı planlıyoruz” şeklinde ifade etti.

ERZİNCAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR
ERZİNCAN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMASINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2009 Salı 09:35:04
Güncelleme :29 Aralık 2009 Salı 10:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?