5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Askeri konvoya ateş: 2 yaralı

Erzincan’ın Kuruçay Köyü ile İliç ilçesi arasında görevden dönen askeri konvoya teröristlerce ateş açılması sonucu 2 asker hafif yaralandı.

Olay dün saat 23.00 sıralarında Erzincan’ın İliç İlçesi Kuruçay köyü yakınlarında meydana geldi. Görevden dönen 4 askeri araca Kuruçay köyünün 6 kilometre ilerisinde Küçük Gümüşlü köyü yakınlarında uzun namlulu silahlarla ateş edildi. Açılan ateş sonucu konvoyun arkasındaki araçta bulunan iki asker hafif yaralandı.

Yaralılar Erzincan Askeri Hastanesine tedavi altına alınırken durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayın ardından kaçan teröristlere yönelik bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Erzincan Vali Vekili Kubilay Ant, “Görevden dönen askeri araca açılan ateş sonucu bir askerimiz düşmenin etkisi ile diğeri de kurşun sıyırması sonucu yaralanmıştır. Yaralı erlerimizi durumları gayet iyi” dedi.

Hürriyet internet
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2007 Cumartesi 13:17:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre karakaş IP: 88.241.194.xxx Tarih : 7.09.2007 20:56:44

ya ben bu şehre okumaya nasıl gelicem her zaman böle şeyler oluyosu benim buna alışmam kolay olurmu sizce.tabikide olmaz.ama herşeye rağmen gelip okucam ve amacımı doğuda terörün kol gezdiği yerde yapacağım ben askeriyeye girmek istiyorum BUNLARIN ACISI SİZDEN BİZİM GİBİ GENÇLER ÇIKARACAK....