30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

ASKF'den penaltı yarışması

Erzincan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF), Futbol İl Temsilciliği ve Milli Eğitim Futbol İl Koordinatörlüğü ile ortaklaşa ödüllü penaltı atma yarışması düzenliyor.


Konuyla ilgili bilgi veren Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan, 23 Mayıs 2009 Cumartesi günü 13 Şubat Stadı’nda yapılacak olan penaltı yarışmasına 1997-2000 yılları arası doğumlu kız ve erkeklerin katılabileceğini söyledi. Saat 10.00’da başlayacak penaltı atma yarışmasını geleneksel hale getirmeyi planladıklarını dile getiren Emin Turan, organizasyona Erzincan’daki ilköğretim okullarından yoğun talep olduğunu ifade etti.

Yaş gruplarının kendi aralarındaki yarışmayla başlayacak olan organizasyonun finali öncesinde katılımcılara sponsor firma tarafından nohutlu pilav ve ayran ikramı yapılacağını belirten Emin Turan şunları söyledi; “Organizasyonda, tüm katılımcı gençlerimizin aileleri ile birlikte iyi bir hafta sonu geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri aldık. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından çok önemsenen Herkes İçin Futbol (HİF) projelerimiz il bazında bununla sınırlı kalmayacak. 22 Mayıs 2009 Cuma günü (yarın) Yine Herkes İçin Futbol Minikler Şenliği Ülkü Spor Sahası’nda 09.30-15.00 saatleri arasında yapılacak. Akabinde ise 25 Mayıs 2009 Pazartesi günü Demirkent beldesindeki sentetik çim sahada Gençlik Kupası Futbol Şenliği gerçekleştirilecek.

Hedefimiz; Erzincan’da yılın 365 günü her yaş grubuna yönelik sportif yarışmalar ve eğlenceler düzenlemek. Bu yarışmaları ve eğlenceleri yapabilecek güçte bir birlikteliğimiz ve bunun yanında saha ve tesislerimiz mevcut. Bu organizasyonlarda bize destek olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne, İl Hakem Kurulu’na, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Erzincan Şubesi ve tüm taban birliklerine ive kulüplerimize sonsuz şükranlarımı sunarım”

İha
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 17:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?