30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

ATM önünde dolandırıldı

Erzincan da bir bankaya ait bankamatikten para çekmek isterken kartını sıkıştıran vatandaş ilgili bankadan yardım isteyince hesabından 2 Bin TL çalındığını öğrenince şok geçirdi.

Olay önceki gün sabah saat 07.30 da Barış Manço Parkı içersinde bulunan bir bankaya ait bankamatik de meydana geldi. Para çekmek için bankamatiğe giden S.A kartını bankamatiğe yerleştirmesinin ardından kartın takılması üzerine ilgili banka şubesine giderek yardım istedi.

Kısa sürede kendisi ile ilgilenen görevlilerin bankamatik başında hırsızlığa maruz kaldığını ve hesabından 2 bin TL’ye yakın parasının çekildiğini öğrenmesi üzerine şok geçirdi. Aybaşı olması nedeniyle durumu fırsat bilen hırsızlar vatandaşın bankamatik kartını sıkıştırmasını beklediği öğrenildi. İlgili banka şubesinden yardıma gittiği sırada kartı alan hırsızlar hesabın içinde bulunan parayı çekerek kayıplara karıştı.

Durumun polise haber verilmesi üzerine konu ile ilgili araştırma başlatıldığı öğrenildi . Yaşanan olay sonrası emniyet yetkilileri vatandaşın bankamatik önlerinde daha dikkatli olmalarını ve şüphelendikleri kişileri anında 155 ihbar etmelerini istedi.

Hırsızlığı gerçekleştiren şahısların yakalanması için çalışma başlatıldığı belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 14:46:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?