5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Avea, Erzincan çağrı merkezini açtı

Avea, Erzincan'ın iş hayatına önemli katkı sağlayacak olan Avea Çağrı Merkezi'ni, Ulaştırma eski Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Binali Yıldırım ile Avea CEO'su Cüneyt Türktan'ın katıldığı törenle açtı.

Avea Çağrı Merkezi'nin açılış töreninde konuşan Avea CEO'su Cüneyt Türktan, yörenin iş hayatına katkı sağlarken bölgedeki üniversite ve yüksek okullarda öğrenim gören öğrencilere iş dünyasına ilk adımlarını atma imkanı sunmayı ve iş bulma sıkıntısı yaşayan insan gücü için çeşitli fırsatlar oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Türktan, "Gelişmiş bir teknolojik altyapı ile 1.5 ay içinde 2 milyon YTL'lik yatırım yaparak hayata geçirdiğimiz Avea Çağrı Merkezi sayesinde tüm Türkiye'deki abonelere daha iyi hizmet vereceğiz. Öte yandan oluşturulacak istihdam ve yatırım sayesinde bölge ekonomisine değer katmayı amaçlıyoruz" dedi.

Türk Telekom'un Yenişehir binasında projelendirilen Avea Çağrı Merkezi ofisi toplam 36 operasyon terminali ve yaklaşık 60 kişilik işgücü ve idari işler ekibiyle hayata geçti. Avea'nın Bilinmeyen Numaralar (11855) hizmetiyle başlayacak olan proje, sonrasında kontörlü hat müşteri hizmetleri çağrılarını da destekleyecek. Vardiyalı çalışma düzeninde 7/24 çalışma altyapısına sahip olan Erzincan Avea Çağrı Merkezi, öncelikle Türkiye'nin tüm noktalarından gelen Bilinmeyen Numaralar çağrılarını yanıtlayacak.

İstanbul ve Ankara'da bulunan mevcut Avea çağrı merkezlerinin bir parçası olarak, gelişmiş bir teknolojik altyapı ile çalışanların rahatı ve konforu dikkate alınarak planlanan Erzincan Avea Çağrı Merkezi sağlık odası, 12 kişilik bilgisayarlı ve projektörlü eğitim ve toplantı salonu, kafeterya alanı gibi çeşitli olanaklar içeriyor.
iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2007 Çarşamba 14:50:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?