30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Başarılı personel ödüllendirildi

İhlas Holding bünyesinde Erzincan'da faaliyet gösteren şirketlerin çalışanları, Türkiye Gazetesi Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen 2008 yılı değerlendirme toplantısında bir araya geldi. 

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantının açış konuşmasını Türkiye Gazetesi Erzincan Bölge Temsilcisi Cumali Geleri yaptı. Toplantının amacının şirketin 2008 yılı faaliyetlerini değerlendirmek ve 2009 yılı hedeflerini belirlemek olduğunu dile getiren Bölge Temsilcisi Cumali Geleri, İhlas kadrolarının hamurunda doğruluk, çalışkanlık ve fedakarlık olduğunu belirterek şunları söyledi: 

"Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Enver Ören ağabeyimiz İhlas'ın özünü, bu çınarın doğuşunu şu sözlerle anlatıyor; 'Bir gazetenin ardında dev sermaye yoksa, reklam verilmiyorsa, kadrosu; vatan toprağı kadar temiz bir avuç Anadolu çocuğundan ibaretse ve bu kadrolar senelerce parası, sıhhati, mesaisi, kalemi ve vücudu ile var olabilme mücadelesi vermiş ise; o bir gazete değil, Bayraktır.' İşte arkadaşlar, o vatan toprağı kadar temiz olan sizler bu bayrağın, İhlas sancağının altında memleketimize, vatanımıza , insanımıza hizmet ediyorsunuz. 2008 yılında gayret ve samimiyetle çalışan ekibimi tebrik ediyorum. Bizler hiçbir zaman, 'Mükemmeli yaptık' demiyoruz. Mükemmel diye bir şeyi yoktur. Hizmet sektöründe sınır olmaz. 'Bu bana yeter' diyen batar sözünden hareketle daha iyisini yapmalıyız diyoruz."

ERZİNCANLILARA TEŞEKKÜR 

Konuşmasında, İhlas camiasının faaliyetlerine destek veren Erzincanlılara da teşekkür eden Cumali Geleri, "Burada teşekkürün en büyüğünü müşterilerimize, Erzincanlı hemşerilerimize borçluyuz. Onlar olmazsa biz olamazdık. Gece gündüz iş yerlerinde, evlerinde bizleri ağırladılar, bağırlarına bastılar. Bizlere desteklerini esirgemediler. Bizlere destek ve cesaret verdiler. Bugün binlerce okuyucumuzla, binlerce temizlik ve sağlık cihazlarımızla ve milyonlarca İhlas Ev Aletleri ürünleri ile büyüdük ve büyük bir aile olduk. Bizler bu aileye, İhlas dostlarına layık olabilme adına gece gündüz çalışıyoruz. İnsanların sağlığı için, daha ekonomik ve ergonomik ürünlere sahip olabilmesi için adeta zamanla yarışıyoruz. Daha sağlıklı bir nesil, şuurlu, bilinçli, kendine özgüveni olan bir toplum olmak için durmayacağız" ifadelerini kullandı. 

Okuyucularına ve müşterilere daha kaliteli hizmet verebilmek için çaba gösterdiklerini kaydeden Geleri, şirket çalışanlarından daha fazla gayret göstermeleri ve müşteri memnuniyetini artırmaları yönünde söz aldı. Erzincan'da İhlas çatısı altında 45 kişinin evinin nafakasını temin ettiğini anlatan Geleri, ayrıca 2008 yılında sosyal sorumlulukları gereği, 5 bin aileye kitap, 2 bin ev hanımına yemek, sağlık, çocuk bakımı, pratik ev işlerine yönelik dergi ve bin çocuğa Türkiye Çocuk Dergisi'ni ücretsiz
dağıttıklarını söyledi.

BAŞARILI PERSONEL ÖDÜLLENDİRİLDİ 

Toplantıda yapılan konuşma ve değerlendirmelerin ardından 2008 yılının en başarılı büro amirleri ve personeli ödüllendirildi. Mağazacılık departmanında Osman Yaba , satış departmanında Ümit Gülaçtı, ofis koordinatörlerinden Erkan Yenice, dağıtım departmanından Nihat Bingöl ve yılın en iyi tanıtım personeli olarak Tülin Özdemir'e altın, plaket ve başarı belgeleri verildi. Toplantıya; Bölge Temsilci Yardımcısı Turgut Güner, mağaza müdürleri Suat Ateş, Hasan Aslan, pazarlama müdürleri Hakan Yenice, Ünal Kayacık ve birim sorumluları katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 10:23:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?