22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Başarılı polislere ödül

Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı polis memurları yıl içerisinde yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Erzincan Valiliği tarafından takdirname ile ödüllendirildi.

Erzincan Polis Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül törenine Emniyet Müdürü Ahmet Çimen'in yanı sıra emniyet amirleri ve polis memurları katıldı. Yıl içerisinde bazı görevlerde başarılı olan polis memurlarına göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşekkür eden Emniyet Müdürü Dr. Ahmet Çimen, emniyet teşkilatının bir bütün olduğunu, bu başarının kişi bazında değil genel manada değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Erzincan Emniyet Müdürlüğünün vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak için 24 saat görev yaptığını ve bu görev esnasında bazı polis memurlarının başarılı işleri ortaya çıkardıklarını kaydeden Çimen, vatandaşın güvenliği için en iyi hizmeti verme adına çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Yıl içerisinde valilik tarafından takdirle ödüllendirilen emniyet amirleri ve polis memurlarına, Emniyet Müdürü Ahmet Çimen ve emniyet müdür yardımcıları tarafından takdirnameleri verildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 23:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?