9
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Erzincan Valisi Refik Arslan Öztürk, branşlarında dereceye giren sporcuları ödüllendirdi.
Temmuz ayında Sivas’ta yapılan Halter Kulüpler Şampiyonası’nda 77 kiloda Türkiye şampiyonu olan Gençlikspor Kulübü sporcusu İskender Demirel ile yine 23-25 Temmuz tarihlerinde Çankırı’da yapılan Güreş Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda 32 kiloda altın madalya alan Garip Bayram, Gençlik ve Spor il Müdürü Mehmet Çolak ve antrenörleriyle birlikte bugün Vali Refik Arslan Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Erzincan’ı temsil eden sporcuların aldıkları başarıların kendisini mutlu ettiğini ifade eden Vali Refik Arslan Öztürk, bireysel branşlarda çok başarılı sporcuların olduğunu belirterek, "Ancak bu sporculara gereken önemi veremiyoruz. Bu sporcuların imkanlarının çok daha iyi hale getirilmesi gerekir" dedi.

Başarılı sporcuların mutlaka ödüllenderilmesi gerektiğine dikkati çeken Vali Öztürk, bunun daha büyük başarılar getireceğini söyledi.

Vali Öztürk ziyaret sırasında İskender Demirel ve Garip Bayram’ı 1’er Cumhuriyet altınıyla ödüllendirirken, sporcuların antrenörleri Sıtkı Taştan ve Mehmet Özsoy’a da eşofman hediye etti. Vali Öztürk, 9-11 Temmuz tarihlerinde Ankara’da yapılan 15 yaşaltı Çoklu Branş Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Gençlikspor Kulübü sporcusu Nurettin Dağdelen’in ödülünü ve antrenörü Hakan Ayaz’ın hediyesini kendilerinin şehir dışında olması sebebiyle Süleyman Salman’a verdi.

erzincan
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2004 Perşembe 13:38:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?