18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Başarılı sporcular ödüllendirildi

Erzincan Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 21 Mayıs'ta üniversiteye bağlı fakülte ve meslek yüksek okullarının oluşturduğu 8 takımın katılımıyla düzenlenen Bahar Kupası Futbol müsabakasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Tercan MYO Futbol takımı sporcu öğrencileri okul idaresi ve hocaları tarafından 5 günlük bölge gezisiyle ödüllendirildi.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Tercan MYO Müdürü Doç.Dr.Orhan İçelli, gezinin düzenlenmesindeki amaçlarının öğrencilerin sosyal açıdan kaynaşmalarını sağlamak, sosyal-kültürel , araştırma ve inceleme alanlarında öğrencilerin bilgi, görgü ve tecrübelerini artırmak olduğunu belirtti.

İçelli;" Futbol da sosyal bir etkinliktir. Bundan sonraki dönemlerde okulumuzda bu tür etkinlikler devam ettirilecektir. 1998 yılında kurulan okulumuz kısıtlı imkanlarla sosyal, kültürel ve sportif alanlarda küçümsenmeyecek başarılara imza atmıştır. Öğrencilerimizi yeni başarılara teşvik etmek amacıyla düzenlene Karadeniz gezisi 5 gün sürecek. Yaklaşık 25 öğrencinin katılacağı gezide Erzurum Tortum Şelalesi, Artvin Çoruh Barajı havzası, Rize Ayder Yaylası, Trabzon Uzungöl, Sümela Manastır, il merkezi, Gümüşhane Karaca Mağarası gezilecek. 21 Haziran günü başlayan gezi 26 Haziran Perşembe günü son bulacak"dedi.

.
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2008 Pazar 09:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?