23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Başkan Bektaş ödülünü gecikmeli aldı

Şehir ve Başkan dergisince Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kent ödüllerinde ödüle layık görülen Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Altınbaşak beldesi Belediye Başkanı Ercan Bektaş, ödülünü gecikmeli olarak aldı.

Başkan Bektaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, bir belediye başkanının görev süresi içersinde yaptığı işlerin, verdiği hizmetlerin özellikle hizmet gören vatandaşlar ile görsel ve yazılı basın tarafından izlenerek ödüllendirilmesinin bir belediye başkanı için onur verici olduğunu belirtti.

Bektaş; ”Geride bıraktığımız 4 yıllık süre içerisinde personelimiz, belde halkımız ve merkezi yönetimle uyum içerisinde çalışarak beldeye güzel hizmetler vermeye çalıştık. Bu ödül başta belediye meclisimiz, mahalle muhtarlarımız, okulumuz, sosyal derneklerimiz ve halkımızla birlikte sağladığımız örnek bir belediyecilik anlayışının sonucu kazanılmıştır. Bu ödül bizler için itici güç olmuştur. Belediyemiz kapatılan belediyeler arasında olmasına rağmen çalışmalarımızı aynı şevk ve heyecanla sürdüreceğiz.”dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:08:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?