23
Mayıs
2024
Perşembe
ERZİNCAN

Başkan Buyruk ders verdi

Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Merkezi'nin hazırladığı Siyaset Akademisi adlı program çerçevesinde 4 ilde konferans verdi.

Son olarak Giresun İl Özel İdare Salonu'nda gerçekleştirilen, "Türkiye'nin Demokrasi Mücadelesi Geçmişi ve Belediyecilik Uygulamaları Tecrübe Paylaşımı" konulu sunumların yer aldığı konferansı çok sayıda Giresunlu izledi.

Daha önce Muş, Bingöl ve Çorum'da konferanslar veren Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk konuşmasında, konferansların amacının siyaset tecrübesinin paylaşımı ve bu paylaşımların siyasetle ilgilenen kişiler tarafından takip edilerek, daha kaliteli bir siyaset anlayışının oturmasının sağlanması olduğunu dile getirdi.

Başkan Buyruk, "Türkiye genelinde aylardır süren eğitimler tamamlandı. Erzincan'da da düzenlenen bu eğitimleri sürekli olarak izleyen 200 kadar siyasetçi vardı. Ak Parti, Türkiye'de siyasete kalite getirdi. Bu kalitenin artması adına bu programın önemli bir girişim olduğuna inanıyorum. Türkiye'nin her yerinden siyasetçiler Erzincan'a geldiler. Erzincan'dan da bizler il dışına gittik ve bu programları gerçekleştirdik, tecrübelerimiz paylaştık. Genel olarak eğitimlere ilgi yeterince sağlanmıştı. Bu çalışmalar kalitenin artması adına yapıldı ve başarıya ulaştı." dedi.

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 11:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?