30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Başkan Çakır'a ziyaretçi akını

Erzincan’da, 29 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde Belediye Meclisi üyeliğine seçilen AK Parti’li ve MHP’li üyeler Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ı ziyaret etti.

Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleşen ve MHP Merkez İlçe Başkanı Oktay Altındiş’in de katıldığı ziyarette, Meclis üyeleri Çakır’a tebriklerini ilettiler.

Başkanlık görevinde kendisine başarı dileğinde bulunan Belediye Meclisi üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yüksel Çakır, artık bütün Erzincan’ın hizmetinde olduklarını belirterek, “Erzincan’da huzurlu ve problemsiz bir seçim yaşadık. Hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca sandıkta tecelli eden halkın iradesidir. Biz bu yarışta ‘Erzincan Hizmet Bayrağı’nı devraldık. Bu bayrağı 5 yıl süre ile taşımamız için bize teveccüh gösteren insanımıza teşekkür ediyorum. Hizmet için geldik. Hiçbir ayrım gözetmeden, sevdası ile yoğrulduğumuz Erzincan’a hizmet edeceğiz. Bu kenti ayağa kaldırmak, bir yıldız yapmak için geldik. Artık hep birlikte taşın altına elimizi sokma vaktidir.”diye konuştu.

Ziyarette daha sonra Meclis üyelerine ikramda bulunan Çakır, çalışma arkadaşlarıyla bir süre sohbet etti.

ETSO YÖNETİMİ’NDEN TEBRİK ZİYARETİ

Erzincan’ın genç belediye başkanı Yüksel Çakır’a tebrik ziyaretleri gün boyunca devam etti. Çakır’ı ziyaret eden Erzincan Ticaret ve sanayi Odası (ETSO) Başkanı Aydın Yalvaç ve Yönetim kurulu üyeleri de başarı dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan ETSO Başkanı Aydın Yalvaç, ticaret ve sanayi olmadan şehirlerin kalkınmasının mümkün olmadığını belirterek, “Erzincan’da üretim ve ticaret yapanlar pişman olmamalı, mutlu olmalı. Belediye başkanımızın sanayici ve üreticilerin yanında olacağını biliyoruz” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır da, hayata geçirmeyi düşündüğü projelerle Erzincan’ın daha prestijli bir kent haline geleceğini kaydederek şunları söyledi;

“Atalarımız,‘İnsanı Yaşat ki,Devlet Yaşasın’ demiş. Kentin geleceğinde hayati önem taşıyacak projeleri, Erzincanlı ve Erzincan için daha nasıl verimli kullanabiliriz düşüncesiyle toplumun her kesimi ile değerlendirmelerde bulunduk. En uygun projeleri hemşehrilerimizle ortak noktada buluşarak hayata geçirmenin gayreti içindeyiz. Dolayısıyla yapılan her çalışma memleketimizin geleceği açısından çok önemli. Tüm gayretimiz kendini sürekli yenileyen ve geliştiren kentimizin Türkiye de örnek bir kent yapısına kavuşmasıdır.”

Göreve başladığı günden itibaren makamında ziyaretçi akınına uğrayan Başkan Çakır’ı ayrıca, AK Parti Ulalar Belediye Başkan Adayı Paşa Dağ ve Ulalar eski Belediye başkanı ve DSP Adayı olan Ercan Koçer de ziyaret etti. Başkan Çakır ziyarette artık seçimlerin geride kaldığını ifade ederek, bundan sonra hep birlikte Erzincan için çalışacaklarını söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 16:23:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?