22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZİNCAN

Başkan'a ziyaret

Erzincan'da bir grup öğrenci ve okul yöneticisi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün İlköğretim Haftası etkinlikleri çerçevesinde Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk’u makamında ziyaret etti 

2008-2009 Eğitim Öğretim Yılı'nda 43 bin öğrencinin ders başı yaptığı Erzincan'daki Güvenlik İlöğretim Okulu'nun öğrencileri, Okul Müdürü Nusret Ak ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulkadir Mutlu ile birlikte makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı Mehmet Buyruk’a çiçek verdi. Ziyaretçilerine Erzincan Belediyesi’nin çalışmalarını içeren kitap ve kataloglarla birlikte çeşitli hediyeler veren belediye başkanı Mehmet Buyruk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Buyruk, 2008-2009 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileğinde bulundu. Başkan Buyruk, gelişmişliğin göstergesinin eğitim öğretimden geçtiğini ifade ederek, “Bir ülkenin milli eğitimi iyi ise muhakkak o ülkenin ekonomik ve sosyal yapısı da iyidir. Bu kanıtlanmış bir durumdur.”dedi.

Erzincan Belediyesi'nin milli eğitim, yada eğitim öğretim kurumlarının taleplerini hiçbir zaman geri çevirmediklerini belirterek, eğitim için maddi manevi noktasında elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini, aynı gayreti ülkenin geleceği olan öğrencilerden de beklediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 09:50:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?