5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Bayanların şampiyonu anadolu lisesi

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Basketbol Bayan Gençler Il Birinciliği müsabakalarında Anadolu Lisesi birinci oldu.

13 Şubat Kapalı Spor Salonu'nda başlayan il birinciliği müsabakalarına Kız Meslek Lisesi, Erzincan Lisesi, Atatürk Lisesi ve Anadolu Lisesi bayan basketbol takımları katıldı. Puan usulü ile düzenlenen karşılaşmalarda Anadolu Lisesi oynadığı üç müsabakayı da kazanarak topladığı 6 puan ile 2007-2008 Eğitim Öğretim yılı Erzincan Gençler Kız Basketbol şampiyonu oldu. Erzincan Lisesi 5 puan toplayarak ikinci, 4 puan toplayan Kız Meslek Lisesi Erzincan üçüncüsü oldu.

Basketbol Gençlerde İl Birincisi olan Anadolu Lisesi Ocak ayı içerisinde Niğde'de Erzincan'ı temsil etmek için müsabakalara katılacak. Erkeklerde ise 2 grup halinde 20 Kasım 2007 Salı günü Başlayan müsabakalar 28 Kasım Çarşamba günü sona erecek. 2 grup halinde devam eden müsabakalarda A grubunda Milli Piyango Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Kemah Lisesi, Fatih Teknik Lisesi ve Hacı Ali Akın Otlukbeli Koleji bulunurken, B grubunda ise Anadolu Lisesi, Kazım Karabekir Lisesi, Erzincan Lisesi, Anadolu Turizm Meslek Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi bulunuyor. A ve B gruplarından ilk iki takım çıkarak eleme usulü maçlar yapacak. 27 Kasım Salı günü yarı final müsabakaları oynanacak. 28 Kasım Çarşamba günü ise final ve 3. ve 4. lük müsabakaları yapılacak.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2007 Cuma 17:10:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?