18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Belediye binası emniyet lojmanı oldu

Otlukbeli ilçesinde atıl durumda bulunan eski belediye binası kuruluş çalışmaları tamamlanan emniyet teşkilatında görev yapacak olan bekar polislerin kalabileceği lojman haline dönüştürüldü.

Kaymakam Şefik Aygöl, 1992 yılında ilçe statüsüne geçen Otlukbeli’nde ilk kez kurulan emniyet teşkilatında görev yapacak olan bekar personelin kalabileceği yer sorununun giderilmesi amacıyla kaymakamlıkça başlatılan çalışmaların tamamlandığını belirti. Kaymakam Aygöl,” İlçede kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personelin kalabileceği lojman sorunu ciddi bir eksiklikti. Bu önemli eksikliğin giderilmemsinden dolayı son derece memnunuz. İlçede uzun zamandır atıl durumda bulunan eski belediye binasının Otlukbeli belediyesiyle yaptığımız görüşmeler sonrasında yapılan bir protokolle ilçenin acil ihtiyaçlarından olan lojman olarak hizmet vermesinin daha uygun olacağı konusunda mutabakata varıldı. Eski belediye binası ilçe esnafımızın da katkılarıyla gerekli bakım onarım ve tadilatı yapılarak 12 bekar personelin kalabileceği 6 oda bir salondan oluşan lojman haline dönüştürüldü.

Otlukbeli gibi küçük ilçelerde lojman sorunu yaşanması nedeniyle emniyet teşkilatında görev yapan personelin sıkıntı yaşadıkları bir gerçekti. Bunu göz önüne alan kaymakamlığımız ilçe emniyet teşkilatında görev yapacak olan bekar personelimize böyle güzel bir imkan sağladık.”dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 13:22:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?