30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Belediyenin araç parkı genişliyor

ERZİNCAN BELEDİYESİ ARAÇ PARKINI GENİŞLETTİ

Erzincan Belediyesi, araç filosunu genişletiyor.

Geçtiğimiz ay içerisinde araç filosuna katılan 1 adet vakumlu büyük süpürge, 3 adet sıkıştırmalı küçük çöp kamyonu ve 2 adet sıkıştırmalı büyük çöp kamyonuna ilaveten son olarak 5 adet otomobil daha araç filosuna dahil oldu.

Kamyon ve süpürgeler bağış olarak araç filosuna dahil olurken, yeni binek araçların da alımında belediye bütçesinden harcama yapılmadığını ifade eden Belediye Başkanı Yüksel Çakır sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu araçlar ile temizlik işlerimizde ve genel hizmetlerin yürütülmesinde kullanılmak üzere yaklaşık 2 milyon liraya alınabilecek araçları bünyemize kattık. Bu araçlara sahip olurken de belediye bütçemizden kuruş para harcamadık. Hemşerilerimize hizmetin en kalitelisini götürmek için çalışıyoruz ve bu hizmetleri üretirken de belediyemizin kasasından çoğu kere para ödemiyoruz. Mesela bir saat kulesi projemiz var yaklaşık 400 bin liralık proje. Bu projemizi Kültür Bakanlığı desteği ile yürütüyoruz. Mesela bir Hayvan Barınağı Projemiz var yine 400-500 TL’lik proje. Bunun için de destek aldık ve projemiz ilerliyor. Bunun gibi daha birçok projemizi merkezi hükümet desteği ile hayata geçiriyoruz. Bu destekler ile yerelde hizmeti aksatmadan, belediye imkanlarının tahsis edildiği alanlardan kısıntıya gitmeden ihtiyaçlarımızı görüyoruz. Yeni araçlar belediyemize ve Erzincan’ımıza hayırlı olsun. Özellikle büyük kamyonların alımında verdiği destekten dolayı Sayın Bakanımıza minnettarız. Kendisine de çok teşekkür ederiz.”

İHA
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2009 Cumartesi 12:36:03
Güncelleme :17 Ekim 2009 Cumartesi 14:46:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?