4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Beyanname dönemi bitti haydi yemeğe

Erzincan Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nca (SMMMO), Gelir Vergisi Beyanname Dönemi’nin bitmesi münasebetiyle bir moral yemeği verildi.

Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde verilen yemeğe, Erzincan’daki mali müşavirler ile serbest muhasebecilerin yanı sıra Defterdarlık, SSK İl Müdürlüğü ve İl Ticaret Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Erzincan SMMMO Başkanı Mustafa Çetiner, kendilerinin ve ilgili oldukları kurumların yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktığını belirterek, "Sırada Kurumlar Vergisi Beyanname Dönemi var. Oda olarak hem önceki dönemin yorgunluğunu atmak hem de yeni döneme moralle girmek için bu yemeği düzenledik" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Buyruk ve Defterdar Ali Sormaz’ın da katıldığı yemekte, Erzincan Defterdarlığı Vergi Dairesi Müdürlüğü görevinden İstanbul 1. Bölge Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne atanan Süreyya Koçarslan’a SMMMO Başkan Yardımcısı Nedim Burat tarafından hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Süreyya Koçarslan, 3 yıl 8 ay boyunca görev yaptığı Erzincan’dan ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Yemekte davetliler, arkadaşlarının söylediği şarkılar ve anlatılan fıkralarla neşeli anlar geçirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2005 Pazartesi 15:30:28
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 16:06:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?