18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Bisikletçiye Belediye desteği

Erzincan'ı başarı ile temsil eden bisiklet sporcusu Serkan Taşdelen'e Erzincan Belediyesinden sponsorluk desteği geldi. 

Muğla Bisiklet Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması programı için Erzincan Belediye Sarayı önünden hareket eden Taşdelen'in bu aktivitesi Erzincan Belediyesi tarafından finanse ediliyor. 

Hareketinden önce konu hakkında bir açıklama yapan Taşdelen, Erzincan Belediyesi'ne teşekkür etti. Yaptıkları faaliyetlere sponsor bulmakta güçlük çektiklerini ve Erzincan Belediye Başkanı Mehmet Buyruk'un duyarlılığı sayesinde bu aktivitede Erzincan'ı temsil edeceğini ekleyen Taşdelen sözlerine şöyle devam etti: Her yıl düzenli olarak Muğla Bisiklet Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Gökova Pedallarımın Altında Bisiklet Buluşması, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından bisiklet sporcularının bir araya gelmesini sağlıyor. Bu yıl da 25-29 Ekim 2008 Tarihleri arasında yüzlerce bisiklet sporcusu Gökovada buluşacak." dedi 

Amacının bisiklet sporunu temel araç olarak kullanarak insan sağlığının, toplum sağlığının ve çevre sağlığının korunması olduğunu kaydeden Taşdelen; "Sağlıklı bir toplum için gerekli şartların yaratılması, yaşam kalitesinin düzeltilmesi, çevremizi yerel ve küresel açıdan korumak, farklı kültürel etkileşimin sağlanmasıdır" diye konuştu. 

Türkiye genelinde ferdi ve gurup olarak birçok faaliyetle adını duyuran Serkan Taşdelen geçen yıl Türkiye'nin Önemli Doğa Alanlarına dikkat çekmek için bisikleti ile 7.bin 500 kilometrelik Türkiye turu gerçekleştirmişti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2008 Pazar 16:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?