4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Bu kez yayalar radara yakalandı

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri, radarla kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilen yayaları uyardı.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki yaya geçidinde bugün yapılan uygulamada, radarla kırmızı ışıkta geçen yayalar tespit edildi. Uygulama sırasında yolun iki tarafında bulunan trafik polisleri, vatandaşları kırmızı ışıkta geçmemeleri konusunda uyardı.

Yayalara yönelik uygulamanın periyodik olarak devam edeceğini belirten Erzincan Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Ali İhsan Afyoncu, Erzincan’daki araç sürücülerinin genellikle trafik ışıklarına uyduğunu belirterek, "Ancak yayaların trafik ışıklarına yeterince uymadığı yönünde şikayetler aldık. Onun için bu uygulamayı başlattık" dedi.

Erzincanlı bazı vatandaşlar trafik ışıklarına uymaya özen gösterdiklerini söylerken, bazıları da zaman zaman kurallara uymadıklarını dile getirdi.

Kurallara uyduğunu ifade eden bir vatandaş ise kırmızı ışık yandığında durulması gerektiğini, "mavi" yandığında da karşıdan karşıya geçilmesi gerektiğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 15:07:27
Güncelleme :15 Nisan 2005 Cuma 14:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ahmet Kartal IP: 81.214.217.xxx Tarih : 6.04.2005 18:27:44
neden insanlar kurallara uymazki türk milleti işte