30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Bürokratik engeller kalkıyor

Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, kurumların hantal yapıdan kurtularak daha aktif ve verimli çalışması halinde vatandaşlara en iyi hizmetin sunulacağını söyledi.

Kendisini makamında ziyaret eden Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri ile sohbet eden Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, Erzincan'da görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, göreve başladığı ilk günden itibaren Erzincan halkının şehrin sorunlarına olan ilgi ve alakasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Erzincanlıların samimi duygularla memleketine hizmet etmeye çalıştığını, bunun da kendisinin motivasyonunu artırdığını kaydeden Vali Abdulkadir Demir, "Erzincan'a layık bütün güzel hizmetlere imza atmak için heyecanlanıyoruz. Kurumların hantal yapıdan kurtulması için mesai harcayacağız. Hantallıktan kurtulan, daha aktif ve verimli çalışan kurumlar vatandaşımıza en iyi hizmeti sunacaktır." dedi.

"ERGAN, BÜYÜK BİR PROJE "


Konuşmasında, Ergan Dağı Kış Turizmi Projesi'nin, çok önemli ve büyük bir proje olduğunu vurgulayan Vali Demir, "Bizden önceki arkadaşlar bu projeyle ilgili çok ciddi anlamda fizibilite çalışmaları yapmışlar. Bütün bu çalışmaları son bir kez daha gözden geçirip, uygun görülmesi halinde projenin hayata geçirilmesi için çalışacağız. Projenin hızlı ilerlemesi için en önemli alt yapı hizmeti yol yapımı. İlk işimiz; bölgeye giden yolu genişletip, diğer alt yapı çalışmalarının önünü açmak olacak" diye konuştu.
Ergan Dağı Kış Turizmi Projesi'nin başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için Türkiye'deki benzer projelerin de doğru ve yanlış yönlerini dikkate alacaklarının anlatan Vali Demir, projeye ilgili kurulan birliğin başkanı olarak altına imza atacağı bütün işlerin takipçisi olacağını belirtti.

"OSB GELİŞMEYE MÜSAİT "

Kendisinin daha önce Gaziantep'te İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptığını hatırlatan Vali Demir, Erzincan'daki Organize Sanayi Bölgesi'nin çok iyi bir yerde kurulduğunu ve gelişmeye müsait olduğunu söyledi. Yatırımcıların Erzincan'a gelmesi için gerekli her türlü çabayı göstereceklerini söyleyen Vali Demir, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve ilgili bürokratların organize sanayi bölgesinin alt yapısının hazırlanması için büyük emek verdiğine dikkati çekerek, kendisinin Gaziantep'te edindiği tecrübeleri Erzincan OSB'nin büyümesi için kullanacağını sözlerine ekledi.

Türkiye Gazetesi Bölge Temsilcisi Cumali Geleri de Vali Demir'e, Erzincan'daki görevinde başarı dileğinde bulunarak, şehrin kalkınması noktasında basın olarak kendilerine düşen görevi sağ duyulu bir şekilde yerine getireceklerini ifade etti. Ziyarete Geleri'nin Yardımcısı Turgut Güner, İhlas Mağazaları Sorumlusu Osman Yaba ve Esentepe Öğrenci Yurdu Müdürü Şemsettin Yavuzer de katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 15:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?