30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Çakır Büyükkasap'ı ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Milletvekili Sebahattin Karakelle, Ak Parti Erzincan Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır ve İl Genel Meclis üye adayları Erzincan Üniversitesi'ni ziyaret etti..


ilk olarak Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap'ı makamında ziyaret eden milletvekili Sebahattin Karakelle ve Belediye Başkan Adayı Yüksel Çakır, üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Milletvekili Karakelle, Erzincan Üniversitesi'nin Anadolu'da parlayan bir yıldız olduğunu ve gün geçtikçe Erzincan'a yeni değerler katarak uluslar arası düzeyde şehri temsil eden bir bilim yuvası haline geldiğini ifade etti. Yüksel Çakır da, Erzincan Üniversitesi'nin şehrin kalkınmasında önemli bir misyon yüklendiğini ifade ederek, üniversite yöneticilerine, akademik ve idari personeli gösterdikleri özverili çabalardan dolayı teşekkür etti.


Ziyarette, Erzincan Üniversitesi'nin kurulduğu günden buyana belirlediği hedeflere tek tek ulaştığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Erdoğan Büylükkasap ise, bu konuda Erzincan halkından büyük ilgi ve destek gördüklerini vurguladı. Rektörlüğün ardından Sağlık Yüksekokulu, Eğitim Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'ni de ziyaret Ak Parti'liler buradaki akademik ve idari personelle görüştüler.
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Yüksel Çakır, TBMM'nin tatile girmesi nedeniyle Erzincan'a gelen Sebahattin Karakelle'nin katılımıyla seçim çalışmalarının ikinci bölümünü başlattıklarını belirterek, "İlk ziyaretimizi bugün Erzincan Üniversitesi'ne gerçekleştirdik. Erzincan Üniversitesi Erzincan'ın gelişmesindeki en önemli unsurlardan biridir. Bu hususta geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak Erzincan Üniversitesi ile el ele vererek şehrimizi kalkındırma noktasında çeşitli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Biz Ak Parti olarak akademik iş birliğini önemseyen bir yapıya sahibiz. Üniversitemiz yükseldikçe Erzincan da yükselecektir" diye konuştu.
Sebahattin Karakelle de, sadece seçim çalışmalarında değil her zaman Erzincan için gönül birliği ile çalıştıklarını ve bu noktada ellerinden gelen tüm çabayı sarf ettiklerini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 10:34:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?