5
Mayıs
2024
Pazar
ERZİNCAN

Çay doldururken kaza yaptı

Erzincan'da otomobiliyle seyir halinde olan sürücünün termostan çay doldurmak isterken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, 9 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, kaza saat 06.00 sıralarında Erzincan-Refahiye karayolunun 48. kilometresinde meydana geldi.

Yaz tatili için geldikleri memleketleri Erzincan'dan İstanbul'a dönen Bahadır ailesinin içinde bulunduğu Cemal Abdulnasır Bahadır (36) yönetimindeki 34 UL 6482 plakalı minibüs, sürücünün termostan kendisine çay doldurmak istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada, minibüs sürücüsü Cemal Abdulnasır Bahadır ile eşi Gülten Bahadır (34), kardeşi Leyla Bahadır (35), çocukları Ahmet Hilmi (3), Muhammed Raşit (12) ve Mehmet Emin Bahadır (1) ile akrabaları Hayriye Bahadır (10), Ayşe Timur (57) ve Semra Keskin (23) yaralandı. Yaralılar, özel araçlarla ve ambulanslarla Erzincan Devlet Hastanesi'ne ve 13 Şubat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Semra Keskin, Erzincan'daki ilk tedavisinin ardından Erzurum'a sevk edildi.


Hastanede tedavi altına alınan minibüs sürücüsü Cemal Abdulnasır Bahadır, seyir halindeyken kendisine çay doldurmak istediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybettiğini belirterek, "Önce araba sola doğru gitti. Stabilizeye kaptırınca toparlayamadım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2007 Perşembe 17:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hakkı durmaz IP: 88.244.63.xxx Tarih : 15.07.2007 13:37:17
bu kazayı yapanlar benim çok yakından akrabam oluuyorlar.erzurum'a sevk edilen hasta ise uzun uğraşlara rağmen hakkı rahmetine kavuştuğunu öğrendik ve herkes perişan durumda.ii günler