18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Çayırlı'nın altın çocukları

Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde 29 Ekim İlköğretim Okulu güreş takımı bir çok başıraya imza attı.


29 Ekim İlköğretim Okulu takımı okullar arası 13-14 yaş greko-romen ve serbest güreş il birinciliği müsabakalarında minikler kategorisinde 2 birincilik çıkarmanın gururunu yaşadı. Kilolarında birinci olan 35 kiloda Yunus Emre Ezen ve 38 kiloda Adem Çobanoğlu, 17-21 Mart 2008 tarihleri arasında Samsun'da yapılacak grup birinciliği müsabakalarında Erzincan'ı temsil edecek.


Çayırlı Milli Eğitim Müdürü İlhan Tekçe, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, " Grup birinciliği müsabakalarına katılacak olan 2 öğrenci sporcu, antrenör ve idareciden oluşan 4 kişilik kafilenin tüm masrafları ilçe kaymakamlığımızca karşılanmaktadır. Çocuklarımızın yaşlarının küçüklüğüne rağmen kazandıkları bu başarı bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Aynı başarıyı katılacakları grup müsabakalarında göstereceklerine inancım sonsuzdur. Çocuklarımız elde ettikleri bu başarıyı öğrenim gördükleri okullarda sağlanan imkanlarla çalışarak kazanmışlardır. İlçemizde yapılmakta olan kapalı spor salonu tamamlandığında sporun her dalında başarılı sporcular yetişeceğine inanıyorum."dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 15:55:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bilal dogan IP: 78.180.184.xxx Tarih : 16.03.2008 23:40:12

BENDE BU TOPRAKLARDA DÜNYAYA GELDİM AMA MALIM HAYAT ŞARTLARINDAN DOLAYI BÜYÜK ŞEHİRLERE GÖC ETTİK BUGUN BU DENLİ HERGECEN GÜN DAHADA İLERİYİ DÜŞÜNEN BURALARDA TÜRK SPORUNA İLERDE YENİ İSMLER NEDEN CAYIRLIDAN CIKMASIN NEDEN BİZGECLER VE COCUKLARININ YARIN NE OLACAM KAYGISI OLMASIN SPORLA UGRAŞMAK ONA GÖNÜL VERMEK VE BİRYERLERDE OLMAK VE GELECEKTE BURALARDAN DAHADA SÖZETTİRMEK BU COCUKLARA SAHİP CIKALIM