4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

CHP, buzları eritmeye çalışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzincan İl Başkanlığı, yeni il ve merkez ilçe yönetiminin biraraya geldiği kahvaltılı bir tanışma toplantısı düzenledi.

Büyük Erzincan Otel’de düzenlenen toplantıya, CHP Erzincan Milletvekili Erol Tınastepe ve Ankara Milletvekili İsmet Çanakçı ile il ve merkez ilçe teşkilatı yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Coşkun Yılmaz, partisinin Erzincan’da yeni bir yapılanma içerisinde olduğunu belirterek, "Yapılanma sürecinde konuşulması gereken şeyler varsa, bir toplantı düzenleyip zemin hazırlayacağız. Ama başka yerlerde parti meselelerinin konuşulması hoş değil" dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Erol Tınastepe ise, Kemah ve Tercan İlçesi ile Altunkent Beldesi’nde bir süre önce yaşanan sel felaketiyle ilgili inceleme yapmak üzere Ankara Milletvekili İsmet Çanakçı’yla Erzincan’a geldiklerini belirterek, bu vesileyle yeni il ve merkez ilçe teşkilatlarıyla tanışma fırsatı bulduğunu dile getirdi.

Sel bölgesindeki incelemenin ardından hazırlayacakları raporu TBMM’ye sunacaklarını belirten Tınastepe, hükümeti tarım politikaları konusunda eleştirdi. Köylünün ve esnafın zor günler geçirdiğini ifade eden Tınastepe, her geçen gün kepenk indiren esnaf sayısı artarken hükümetin parlak sözlerle ülkenin durumunun çok iyi olduğunu iddia ettiğini söyledi.

"Türkiye’de özelleştirme adı altında tam bir vurgun furyası vardır" diyen Tınastepe, "Sayın Başbakan çıkıp ’Biz hortumların ucunu kestik’ diyor. Hayır, hortumlar kesilmedi sadece hortumların yönü değiştirildi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2005 Pazar 14:32:40
Güncelleme :1 Mayıs 2005 Pazar 14:38:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?