30
Nisan
2024
Salı
ERZİNCAN

Cinayet zanlısı 3 kişi tutuklandı

CİNAYET ZANLISI 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Erzincan'da 4 gün önce evinde 10 bıçak darbesiyle öldürülen 76 yaşındaki Behzet Ülkero'nun katil zanlısı olarak 29 yaşındaki karısının da aralarında bulunduğu 3 kişi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

2 Ekim günü Yenimahalle 307 Sokak'taki 54 nolu tek katlı evde yaşayan Behzet Ülkero, 3 gün önce geceyi dışarıda geçirdiğini söyleyen karısı ve komşuları tarafından evinin girişinde ölü bulundu. Polis tarafından yapılan incelemede 10 bıçak darbesiyle öldüğü belirlenen Ülkero'nun katil ya da katillerinin belirlenmesi için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Öldürülen adamın ailesi ve yakınlarının ifadelerine başvuran polis, aralarında 47 yaş fark olan ve 1,5 yıl önce evlenen çiftin sık sık kavga ettiğini,

karısının eve sürekli geç gelmesi sebebiyle Behzet Ülkero'nun boşanmak istediğini, eşinin ise "Benden boşanamazsın" diyerek kendisini tehdit ettiğini belirledi. Belçika'da maden işçiliğinden emekli olan Ülkero'nun ayda 2 bin 500 dolar civarında emekli maaşı aldığı belirtildi.

Yaşlı adamın karısını emniyette gören bir polis, olay günü bir dükkandan bıçak alırken gördüğünü hatırladı. Yapılan güvenlik kamerası incelemesinde dükkandan 2 bıçak aldığı belirlenen kadın, ne amaçla aldığını anlatmadı. Genç kadınla birlikte gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Adliyedeki sorgularının ardından yaşlı adamın karısının da olduğu 3 kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 16:05:02
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 23:22:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?